Umijeće življenja

Udruga Umijeće življenja je neprofitna nevladina organizacija koja se bavi programima i edukacijom u svrhu promicanja i njegovanja ljudskih vrijednosti, poboljšanja kvalitete života, podizanje ekološke svijesti te unapređenje kreativne komunikacije pojedinca i društva. Udruga djeluje u suradnji i po programima međunarodne nevladine organizacije.

The Art of  Living Foundation je aktivna u preko 150 zemalja svijeta i ima savjetodavni status pri Ekonomskom i socijalnom vijeću UN–a, te surađuje sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO). Udruga u Hrvatskoj djeluje od 1995. i  do danas provodi veliki broj humanitarnih i edukativnih aktivnosti u gotovo svim većim gradovima Hrvatske, te djeluje uz potporu niza hrvatskih ministarstava.

Svrha djelovanja The Art of Living fondacije je oživljavanje ljudskih vrijednosti i povećanje kvalitete života svakog čovjeka i to u fizičkom, mentalnom i duhovnom smislu.

Cilj nam je smanjenje stresa i nasilja u društvu kroz smanjenje stresa i nasilja u pojedincu koji to društvo čini te buđenje pozitivnih vrijednosti (sreća, radost, unutarnji mir, osjećaj pripadnosti i povezanosti s ljudima, fizičko i mentalno zdravlje) u svim segmentima i dimenzijama života.

Vise o Udruzi i njenim programima možete pronaći na:
www.umijecezivljenja.hr

www.artofliving.hr