Seminari

Vikend seminar Tri principa u Zadru

 

Tri principa (um, svijest, misao) razlikuju se od svih metoda i tehnika kojima pokušavamo nešto na sebi promijeniti i usavršiti. Oni su po svojoj prirodi nešto sasvim drugačije. Oni su jednostavno, a opet dubinsko razumijevanje prirode života. Kroz to razumijevanje shvaćamo da je s nama sve u redu već sada, da nema potrebe za mijenjanjem i poboljšavanjem. Shvaćamo da svi naši problemi dolaze iz naših misli i da u stvarnosti ne postoje. Kad to shvatimo izostaje potreba da se s mislima, emocijama i stanjima išta radi, da ih se pokušava promijeniti. Jedino što se samo po sebi mijenja je odnos prema onome što nam stvara probleme – prema našim mislima.

Kroz razumijevanje toga što su po svojoj prirodi sve emocije i negativna stanja, prestajemo kreirati ono što ne želimo osjećati, a svi obrasci i sve negativne emocije počinju se rastvarati same od sebe. Razumijevanje Tri principa nevjerojatno je oslobađajuće i dovodi nas sve bliže nama, onome što u svojoj srži zbilja jesmo, a to je sam Izvor života. To se manifestira dubokim osjećajem unutarnjeg mira, ispunjenosti, sigurnosti, povezanosti, ljubavi te harmonije sa svijetom oko nas.

Seminar će se održati u obliku opuštenog razgovora, ništa se ne radi, ni mentalno ni fizički, nema tehnika ni metoda. Kroz razgovor tijekom kojeg se rasvjetljavaju ustaljena iluzorna vjerovanja o tome na koji način funkcionira život se kod polaznika budi njihovo vlastito unutarnje razumijevanje. To nije mentalno već dubinsko unutarnje razumijevanje koje umjesto da sve ostane na pukom intelektualnom „znanju“, omogućava unutarnju transformaciju koja za posljedicu ima promjenu na svim područjima u svakodnevnom životu. Više o Tri principa potražite na darkopribeg.com.

 

Otvoreno uvodno predavanje održat će se u petak, 4. travnja u 19 sati, na lokaciji održavanja seminara, ulaz slobodan.

 

Kada:      5.  travnja, 14 – 20h  te  6.travnja od 9 -14h

Gdje:      Ayus, Hrvatskog Sabora 28, Zadar

Cijena:    450 kuna, akontacijom od 100 kuna osiguravate svoje mjesto na seminaru

Prijave:   091/504-8086 ili dpribeg@gmail.com

Voditelj:  Darko Pribeg (www.darkopribeg.com)