SEMINARI SAMOOZDRAVLJENJE

SEMINARI SAMOOZDRAVLJENJE – Praktična primjena samoiscjeljenja
Seminari i istoimena knjiga Kristijana Kolege (Kakudmi dasa) razotkrivaju i pokazuju izvornu snagu našeg uma, te potvrdno odgovaraju na pitanje “Možemo li se sami izliječiti umom?” Kristijan Kolega (Kakudmi das) nam predstavlja jednostavnu i praktičnu metodu samoiscjeljenja pomoću koje svatko može, upotrebom vlastitog uma, promijeniti kemijsko stanje tijela i tako izliječiti bilo koji tjelesni poremećaj. Upoznajte tajne svjesnog i podsvjesnog um

a kroz ovaj seminar i njegovu knjigu. Prije seminara preporučljivo je pročitati Kristijanovu knjigu i po nekoliko puta koju kao i ostalu literaturu koju Kristijan preporučuje u knjizi koju također možete kupiti kod nas u centru. Svi Seminari Samoozdravljenje I. i II. nivo se ne naplaćuju nego se prihvaćaju potpuno dobrovoljne donacije na kraju Seminara! NAJAVA I NIVOA SEMINARA :

Predavanje traje oko 3 sata. Prvi dio traje oko sat vremena i govori o tome kako nastaje bolest i bolovi u tijelu. Znanje je tehničke prirode pa se stoga preporučuje da ponesete papir i olovku kako bi zapisali ono što je vama bitno. Nakon pauze od 15 minuta, nastavljamo sa drugim dijelom I nivoa u kojem Kristijan demonstrira samu tehniku na nekome od dobrovoljaca. 

SEMINAR ĆE SE ODRŽATI U CENTRU AYUS U ČETVRTAK 25. 10.2012. S POČETKOM U 17 SATI .

Obavezne prijave na tel 098 272 856 ili 091 272 8567

mail : ayus@ayus.hr