Radionice

Kontakt sa sobom”, Zadar, trajanje 3h

***Svaka radionica je za sebe, radimo puno energetski, možete ju ponavljati ili doći prvi put 

Svi smo mi svjetlosna bića inkarnirana u ovim fizičkim tijelima kako bi prošli nova iskustva. To je ujedno i jedini razlog zašto se odlučujemo roditi na ovoj Planeti, u ovoj dimenziji… kako bi došli do novih iskustava.
Sa sobom donosimo energije prošlih života koje želimo savladati, prevladati. Duše biraju ona fizička tijela i one osobnosti koje im najbolje mogu poslužiti u vlastitim “lekcijama”. Stoga niti jedna vaša osobina nije niti dobra niti loša, sve su to samo osobine koje ste došli shvatiti, prihvatiti i nadići. Svaki vaš strah i svaka vaša blokada su tu kako bi vam pokazali energije koje ste donijeli, energije zbog kojih i privlačite stvari u vaš život, energije koje trebate sagledati, prihvatiti, otpustiti kako bi se pokrenuli dalje.
Vrlo često ljudi se od straha prema strahu ne usuđuju povezati s vlastitim dubinama. Bojeći se vlastitih mrakova oni zapravo podižu mrak oko sebe, živeći u njemu godinama. Sve to nije potrebno i zapravo u vama i oko vas stvara dramu koja se onda manifestira kroz događaje oko vas. Jer vaš život samo je vaš odraz i ako želite njegovu promjenu potrebno je najprije napraviti pomak unutar vas samih. Nakon tog pomaka vrlo često vidimo da naši mrakovi i nisu bili tako tamni, tako strašni. I da su godine provedene u potiskivanju vlastitih unutrašnjih osjećaja napravile od njih zidove koji se vrlo lako mogu srušiti i iza kojih stoje cvjetne livade, šume, sunce, vaša sloboda, osmjeh na vašem licu.

Radionica je intuitivna i ovisi o grupi i trenutku kada se nađemo. Kroz energetski tretman, meditacije, vježbe svatko će imati priliku pogledati u sebe, onoliko koliko će to željeti. Predlažem da se prijavite ukoliko vas vaša intuicija pozove.

Vrijeme: 29.3. subota, 16-19h
Mjesto: Ayus, Hrvatskog sabora 28, Zadar
Cijena: 150Kn

Voditeljica: Maja Šamarinac
(više o meni možete pogledati na jednostavnost.com ili fb pod mojim imenom)
mail: jednostavnost@gmail.com
mob: 098 489 507

Prijave: Ayus, kontakt Lada Rončević
mail: ayus@ayus.hr
mob: 098 272 856
(Potrebna prijava na mail ili mob)